Natuurstenen Werkblad
Werkbladen Cosentino

Keuken werkbladen geven uw aanrecht karakter.

Het werkblad van uw aanrecht krijgt veel te verduren tijdens het dagelijks gebruik. Het is dus van belang dat het werkblad bestand is tegen een varieteit aan vloeistoffen zoals bijvoorbeeld verschillende oliesoorten, zuren, kleurstoffen, vruchtensappen en nog veel meer. Daarnaast worden er zowel (extreem) hete en koude objecten op geplaatst. Het werkblad moet ook bestand zijn tegen een stootje en mag niet beschadigd raken als er bijvoorbeeld iets hards op valt.

Bezoek onze Cosentiono Microsite

Stijlvolle keuken werkbladen zijn leverbaar in vele uitvoeringen.

De keuken werkbladen in onze collectie worden geleverd door Cosentino. Dit is een Spaans bedrijf wat gespecialiseerd is in het design, de productie en distributie van de mooiste natuurstenen werkbladen. Kijk wat er mogelijk is qua natuurstenen keuken werkbladen op deze pagina met uitgebreide informatie over de werkbladen van Cosentino.


Cosentino keukenwerkbladen ter inspiratie.

Wit marmeren keuken werkblad
Maatwerk rond zwart werkblad
Werkblad met natuurlijke uitstraling

Wit marmeren werkblad

Dit aanrechtblad van wit marmer heeft een schone en hygienische uitstraling. Deze klassieker past in elke moderne keuken.

Maatwerk zwart werkblad

Hier ziet u een goed voorbeeld van een maatwerk keuken werkblad. Met deze ronde vorm geeft dit werkblad uw keuken een geheel eigen karakter.

Werkblad met natuurlijke uitstraling

Voor een meer natuurlijke uitstraling bieden wij diverse keuken werkbladen. Kenmerkend zijn de warme aardse naturel tinten.

Van Hout
Van Hout Keukens
Korenmijt 3 te Beek en Donk
(industrieterrein Bemmer)
T. 0492 - 46 19 41
Openingstijden


Keukens Uden
Landelijke keuken
Houten keuken
Goedkope keuken Helmond
Webrealisatie door RMK Reclame Website uitgevoerd door ITinMotion
© ITinMotion 2000-2020