Standaard keuken
Standaard keuken details

Keukens voor elk budget in de regio Veghel!

Woont u in Veghel en bent u hard aan een nieuwe keuken toe? Of misschien wilt u een uitbreiding van uw huidige keuken. Samen met Van Hout keukens komt u er wel uit. Kom eens een inspiratie opdoen in onze sfeervolle showroom vol met keukens. Daar vindt u ook onze uiterst vakbekwame adviseurs die u graag uitleggen wat er tegenwoordig allemaal mogelijk is op het gebied van keukens in regio Veghel. Onze showroom met vele proefopstellingen geeft u een goed overzicht van de laatste ontwikkelingen op het gebied van keukens. U vindt er onze klassieke keukens met rustieke uitstraling en strakke en moderne keukens.

Maatwerk keukens zijn ook mogelijk

Heeft u speciale wensen of wilt u zelf uw eigen keuken ontwerpen? Ook dat is mogelijk bij Van Hout keukens. Wat uw wensen ook mogen zijn, onze adviseurs helpen u graag bij het maken van alle keuzes en het samenstellen van de ideale keuken voor bij u thuis in Veghel. Als u wilt maken we geheel vrijblijvend een offerte voor u op zodat u er thuis nog eens rustig over na kunt denken.

Keukens uit Veghel voor iedereen

Nieuwsgierig geworden naar van Hout keukens nabij Veghel? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via onze contactpagina en stel uw vraag daar alvast. Komt u liever onder het genot van een bakje koffie een kijkje nemen in onze showroom? Dan bent u van harte welkom aan de Korenmijt 3 te Beek en Donk (industrieterrein Bemmer)

Schitterende keukens

Houten keukens Veghel - Van Hout keukens
Landelijke keuken - Van Hout keukens
Stijlvolle keukens Veghel - Van Hout keukens

Houten Keuken

Houten keuken met prachtige witte kasten. Robuust en modern.

Landelijke keuken

Landelijke keuken met een sfeervolle inrichting.

Greeploze keuken

Strakke greeploze keuken. Past perfect bij een modern interieur.

Keukens Uden  |  Keukens Helmond  |  Keukens Deurne


Van Hout
Van Hout Keukens
Korenmijt 3 te Beek en Donk
(industrieterrein Bemmer)
T. 0492 - 46 19 41
Openingstijden


Keukens Uden
Landelijke keuken
Houten keuken
Goedkope keuken Helmond
Webrealisatie door RMK Reclame Website uitgevoerd door ITinMotion
© ITinMotion 2000-2020